Sanjing Chemglass

Nyheter

Nantong Sanjing Chemglass Co., Ltd., en kinesisk ledende produsent som leverer glassreaktor, tørket filmfordamper, rotasjonsfordamper, kortveis molekylær destillasjonsanordning og kjemisk glassrør, ønsker alle våre flotte kunder, partnere og leverandører en god midthøst og nasjonaldagsfestivaler.

Midt-Autumn Festival, også kjent som "Mid-Autumn Festival", er en tradisjonell kinesisk festival som faller på den 15. dagen i den åttende månemåneden.Det er en tid for familiegjenforening og feiring, og er også en tid for folk til å uttrykke sin kjærlighet og omsorg for sin familie og venner.

Midt-Autumn Festival er en av de tre tradisjonelle kinesiske festivalfeiringene (de to andre er vårfestivalen og dragebåtfestivalen), og det er en av de fire "tradisjonelle festivalkveldene" (de tre andre er vårfestkvelden). , Lanternefestivalen og Midt-Høstfestivalen).Det er en tid for familiegjenforening og feiring, og det er også en tid for folk til å uttrykke sin kjærlighet og omsorg for sin familie og venner.
Skikker under Midt-Autumn Festival inkluderer: å spise månekaker, drikke rødvin, se på månen, gi ofre til månen, sette av fyrverkeri, spille månelykter, etc.

Vi håper at midthøsten og nasjonaldagen vil bringe glede og velstand til dere alle, og vi ser frem til å styrke samarbeidet og vennskapet vårt med dere i fremtiden, og vi håper også at teknologien vår vil bidra til miljøet beskyttelse og bærekraftig utvikling av Kina og ordet.

By the way, if you are intersted in our products, please feel free to contact us by email:joyce@sanjingchemglass.com . And we will get back to you as soon as possible.


Innleggstid: 28. september 2023